Капітальне будівництво ресторану під ключ в Одесі та Одеській області

ПрорахунокЗамовити зараз

Як уникнути типових помилок при будівництві ресторанів?

Громадське харчування – бізнес прибутковий, але досить ризикований. Будь-які «неточності» і помилки на початковому етапі можуть обійтися власнику дуже дорого і звести «нанівець» весь бізнес-план. Тому, якщо хочете, щоб будівництво нового закладу громадського харчування було успішним, важливо ретельно продумати всі дрібниці ще до початку будівництва.

До моменту першого успішного обслуговування гостя, проект закладу проходить масу змін: від розробки концепції до прокладання інженерних комунікацій, створення привабливого дизайну і безпосереднього будівництва. Пропуск будь-якого етапу підготовки може призвести до серйозних затримок, складнощів у відкритті закладу громадського харчування, адміністративних штрафів. Щоб не допустити помилок і фінансових втрат, важливо звертатися виключно до професіоналів, які мають значний досвід у сфері будівництва комерційних будівель громадського харчування. 

Наша команда пропонує будівництво таких об'єктів під ключ, що відповідають усім необхідним нормам і вимогам замовника. Фахівці нашої компанії докладуть усіх зусиль для складання грамотно розробленого проекту майбутнього закладу громадського харчування. 

З чого потрібно почати будівництво свого закладу в Одесі та Одеській області?

Основні етапи:

Будівництво будь-якої споруди вимагає детального планування. Наша команда розділяє процес на ключові етапи.

1. Підготовка та концепція 

Без якісної підготовки та детальної візуалізації не зможе працювати жоден заклад громадського харчування. Від формату багато в чому залежить розташування будівлі, цільова аудиторія, обсяг фінансових вкладень на будівництво, фірмовий стиль, ремонт та оснащення. На даному етапі відбувається наступне:

  • створення концепції та технології;
  • аналіз локації;
  • розробка містобудівного розрахунку;
  • проведення топографічної зйомки;
  • аналіз містобудівних умов та обмежень;
  • попереднє архітектурне та дизайнерське проектування;
  • розрахунок бюджету, термінів окупності, залучення інвестицій.

2. Інженерні вишукування

Інженерні вишукування передбачають комплекс досліджень, які дозволяють не просто уникнути помилок і можливих руйнувань фундаменту, осадок або підтоплень, але і знизити витрати на роботи і переробки. На цьому етапі виконуємо наступне:

  • інженерно-геодезичні вишукування (за необхідності повторна зйомка);

  • інженерно-геологічні вишукування.

Послуги геодезистів виконуються сертифікованим обладнанням. Висновок геологів проводиться сертифікованою лабораторією. 

3. Проектування

Перш ніж приступати до отримання всіх необхідних дозволів для запуску ресторану і вибору професійного обладнання, потрібно ретельно підготувати проект з урахуванням уподобань замовника. Можна сказати, що проектування – один з найскладніших етапів, який визначає майбутнє бізнесу. Тут потрібно розібратися, де буде розташоване те чи інше приміщення, і яка площа буде відведена на кожну зону. У процесі проектування виконується наступне:

  • архітектурне проектування (створення ескізів, креслень і 3D-моделей для візуалізації проекту);
  • конструктивне проектування (створення креслень конструкцій, підбір матеріалів, деталей для реалізації архітектурної концепції, аналіз);
  • проектування вентиляції та кондиціонування;
  • створення схем водопостачання та водовідведення;
  • складання плану електропостачання та розводки кабелів;
  • проектування всіх необхідних комунікацій: інтернет, зв'язок, пожежна безпека, охоронна сигналізація;
  • підключення опалювального обладнання;
  • розробку систем зберігання продуктів харчування та відходів;
  • розробку графічних і текстових документів;
  • дизайн проекту інтер'єру та екстер'єру.

Крім цього, вивчаються погодні умови в даній місцевості, характеристики ґрунту, особливості екстер'єру, можливості підведення різних інженерних систем. Це також входить в послуги конструктора і архітектора.

4. Зведення будівлі

Загальнобудівельні роботи:

  • земельні роботи (підготовка майданчика, виїмка ґрунту, планування);
  • прокладка інженерних комунікацій (зовнішні мережі: вода, газ, електрика, каналізація);
  • будівництво фундаменту;
  • зведення несучих конструкцій;
  • монтаж покрівлі;
  • зовнішнє оздоблення будівлі;
  • встановлення вікон;
  • монтаж вентиляційного обладнання:
  • благоустрій території.

5.   Внутрішнє оздоблення приміщення

  • чистові ремонтно-будівельні роботи;
  • монтаж опалення та внутрішніх інженерних систем;
  • електромонтажні роботи;
  • встановлення сантехніки;
  • шпаклювальні роботи;
  • плиточні роботи;
  • фарбувальні роботи;
  • підключення обладнання.

6. Введення в експлуатацію

На цьому етапі виконується наступне:

  • підключення до міських комунікацій;
  • фінальне обстеження інженерних систем;
  • проведення технічних випробувань;
  • проходження сертифікаційних та наглядових перевірок;
  • отримання відповідних дозволів.

7. Передача споруди в експлуатацію

Для офіційного відкриття та законної діяльності кафе або іншого закладу ресторанного господарства потрібно узгодити об'єкт у відповідних адміністративних та державних органах. Необхідно провести технічну інвентаризацію об'єкта, підготувати план кадастрової ділянки, проектні документи, технічний паспорт. Інспектори повинні переконатися, що споруда відповідає проектній документації, архітектурним і протипожежним нормам. Після отримання акта введення в експлуатацію об'єкта капітального будівництва та відповідних дозволів, заклад громадського харчування готовий приймати гостей.

Причини, чому краще співпрацювати з нами

Принципова відмінність нашої компанії в відповідальності та професійному підході до виконання проектів. Серед основних причин, за якими варто звертатися до нас:

 

  • Надійність. Досвід роботи нашої фірми становить понад 15 років. Працюємо відповідно до законодавчих норм України, всі побажання замовників враховуються. Використовуємо комплексний підхід до будівництва та ремонту приміщень громадського харчування. Допомагаємо уникнути безлічі непередбачених помилок ще до запуску проекту. 
  • Під ключ. Оформлення документації, отримання градрасрахунків і необхідних дозволів беремо на себе. Співробітники завжди готові допомогти з підбором дизайну, стилю, розробкою концепції. Проводимо відкриті тендери серед підрядників. Гарантуємо повний юридичний та інжиніринговий супровід. 
  • Гарантії. Складанням документації та зведенням будуть займатися кращі фахівці. Співпрацюємо з виробниками високоякісних і екологічних будматеріалів.
  • Власні ремонтні бригади. Не залучаємо сторонніх підрядників. Також у нас є власна спецтехніка і своя опалубка. 
  • Лояльні ціни. Вартість робіт у нашій компанії прийнятна, приховані платежі та комісії відсутні, всі розрахунки робляться чесно. Допомагаємо оптимізувати витрати. Ознайомитися більш детально з розцінками можна на сайті або під час консультації з менеджером.
  • Індивідуальний підхід. Кожне кафе, бар або кальянна має бути по-своєму особливим і унікальним, і наші фахівці мають досвід роботи з різними стилістичними концептами і дизайнерськими рішеннями. Наші фахівці допоможуть підібрати стиль, який буде відповідати вашому бренду і залучати потрібну цільову аудиторію. 
  • Особистий менеджер. За кожним клієнтом закріплюється відповідальний менеджер, який в робочий час завжди готовий проконсультувати з будь-якого питання. Персональний фахівець тримає за курсом подій на всіх етапах. Після початку співпраці висилаємо відеозвіти і фото виконаної роботи.

 

Наша команда працює з проектами будь-якого рівня складності, забезпечуючи бездоганну якість і дотримання термінів. Замовивши проектування ресторану або кафе під ключ, ремонт або реконструкцію існуючих приміщень в Одесі, ви гарантовано отримуєте економічно вигідний технологічний проект, який швидко окупиться, задовольнить всі побажання клієнта і приведе в захват гостей.

Яка вартість будівництва ресторану під ключ в Україні?

Складно дати точну відповідь на питання, скільки коштує побудувати кафе або піцерію з нуля, адже багато що залежить від місця розташування, площі, типу об'єкта, кількості функціональних зон, дизайнерського рішення інтер'єру. Крім цього, на вартість ремонту впливають і інші фактори:

  • технології виконання робіт;
  • трудомісткість фахівців;
  • обраний стилістичний концепт;
  • бажані терміни виконання робіт;
  • вартість використовуваних матеріалів;
  • вимоги та побажання клієнта. 

Ціна обговорюється індивідуально з замовником і тільки після отримання вихідних даних та складання проектної документації. Вартість може бути фіксованою, але вартість матеріалів може змінюватися. 

Діапазон цін:

Рівень закладу

Приблизний бюджет будівництва

Бюджетне міні-кафе

від 5 до 10 млн грн

Невеликий заклад

від 10 до 20 млн грн

Ресторан середнього рівня 

від 20 до 50 млн грн

Замовити проект або прорахунок за вже готовим проектом в Одесі та Одеській області

Наша компанія пропонує послуги з управління та створення комплексних проектів з будівництва кафе, ресторанів та закладів інших форматів в Одесі та Одеській області. Виконуємо якісне будівництво кафе під ключ в обумовлені терміни за прийнятними цінами. Допомагаємо з погодженням об'єктів у відповідних органах. Працюємо з різними площами, з проектами різного рівня і фінансового бюджету, і готові перетворити будь-які локації в часто відвідувані заклади громадського харчування. Дотримуємося існуючих норм і правил пожежної безпеки, а наші працівники використовують тільки надійне обладнання.

В середньому весь процес проектування і зведення об'єкта займає від 6 місяців до 1,5 років. Все залежить від масштабу проекту, формату, розміру ділянки і типу будівлі. Але при конструктивній співпраці і плануванні цей процес може скоротитися.

Орієнтовно визначити скільки коштує зведення кафе і які ціни на наші послуги допоможе персональний менеджер. Працюємо за алгоритмом: дзвінок, виїзд фахівця на об'єкт, підготовка комерційної пропозиції, складання договору, закупівля матеріалів, реалізація і здача об'єкта.

Для детальної безкоштовної консультації пишіть в месенджер або залишайте заявку на зворотний дзвінок на сайті. Ми постараємося зв'язатися з вами в робочий час якомога швидше.

Оренда спец. техніки

Питання та відповіді

Що включає послуга «ресторан під ключ»?

До послуги входить: аналіз локації, архітектурне проєктування, дизайн інтер’єру, інженерні мережі, будівельні роботи, оформлення документації та супровід до відкриття.

Які строки реалізації проєкту ресторану?

В середньому від 6 до 12 місяців. Все залежить від масштабу об’єкта, типу приміщення (новобудова чи реконструкція) та швидкості погоджень.

Чи допомагаєте ви з погодженням дозвільної документації?

Так, ми беремо на себе повний супровід: містобудівні умови, технічні умови, підключення до мереж, проєктна документація тощо.

Які формати ресторанів ви будуєте?

Ми реалізуємо різні формати: класичні ресторани, кафе, фастфуди, вуличні заклади, фудкорти, заклади при готелях, модульні конструкції тощо.

Скільки коштує будівництво ресторану під ключ в Одесі?

Рівень закладу

Приблизний бюджет будівництва

Бюджетне міні-кафе

від 5 до 10 млн грн

Невеликий заклад

від 10 до 20 млн грн

Ресторан середнього рівня

від 20 до 50 млн грн